КОНТАКТ

Контакт Информации

Нова Консалтинг

 

Ул. св.Кирил и Методиј бр.48,
Градски Ѕид блок 5,
1000 Скопје, Македонија

 

Тел: +389 2 322 00 54
Моб: +389 70 383 052
Моб: +389 78 383 053

 

E-mail: info@novakonsalting.mk

Контакт форма

Име и презиме

Email

Телефонски број

Вашата порака