12.08

Одберете подарок е-книга

Регистрирај се и добиј подарок финансиска стручна литература во вредност од 1.000ден. Доколку не добиеш e-mail од нас, провери да не залутал во "spam" или "promotions" и премести го во "inbox".
Е-книгите се авторска сопственост на ПКФ Нова Консалтинг и се во согласност со измените во законите.

  • Практична примена на Законот за данок на личен доход (содржи мислења од УЈП...)
  • Сметководство за почетници (со практични примери за книжење, правилник за сметководство, сметководтвени политики...)
  • Благајничко работење (пресметка на дневници, бизнис картички, дневен пазар...)