Едукација

Обука Сметководство 1

ОБУКА

Практично водење на сметководство, примена на даночно законодавство и контрола на финансиски извештаи

Сметководство 


ОБУКА

Сметководство 

Практично водење на сметководство, примена на даночно законодавство и контрола на финансиски извештаи


05.11.2018

ПОНЕДЕЛНИК/СРЕДА

од 17:00 до 19:45 часот

68 Часа – 18 Денa


ДАТУМИ ЗА СЛЕДНИ ОБУКИ

ОБУКА

Сметководство – 

Практично водење на сметководство, примена на даночно законодавство и контрола на финансиски извештаи


27.11.2018

ВТОРНИК/ЧЕТВРТОК

од 17:00 до 19:30 часот

68 Часа – 18 Денa


Пријави се!

ЦЕНА НА ОБУКАТА

18.000 денари + БЕСПЛАТЕН СОФТВЕР

ПОПУСТ ЗА НЕВРАБОТЕНИ,  ЦЕНА 15.000 ДЕНАРИ

Цената вклучува трошоци за работен материјал, тестови, наставен материјал, освежување за време на паузата.
*Бесплатниот софтвер е со лиценца од 1 година.

Податоци за плаќање:

Примач: Нова Консалтинг. Сметка: 3 0000000 2463254 Комерцијална банка.
Цел на дознака: ПО ФАКТУРА

ИЗЈАВИ НА УЧЕНИЦИ

Како студент на магистерските студии по финансии и финасово право, обуката на Нова Консалтинг придонесе моите теоретски познавања во врска со даноците, да ги применам практично.
Сметам дека е пожелно за секој дипломиран студент од ова поле на наука да ја посети оваа обука – задолжително!
Ленче ЗдравевскаДипл. Економист

ФОТО

ЦЕЛОСНА ГАЛЕРИЈА