За ПКФ Македонија

Партнери - членки на ПКФ Глобал

  • ПКФ Нова консалтинг, ДОО Скопје, друштво за сметководство и даночен консалтинг, основано 2008 година
  • EФЕКТ ПЛУС ДОО Скопје основано 2002 година, како прво ревизорско друштво во Македонија

Кои сме ние?

  • Овластени ревизори
  • Овластени сметководители
  • Овластен регистрационен агент за основање правни лица во Македонија
  • 20 години професионално искуство
  • 20 години континуиран развој
  • 20 години имплементација на најновите стандарди во областа во која го потврдуваме нашиот интегритет.
Ние докажуваме високо ниво на професионалност преку услугите што ги нудиме: ревизија, сметководство, даночен консалтинг, советодавни услуги и образовни програми за обука за оние кои се подготвени да станат експерти заедно со нас.

100
Сметководство и Консалтинг
100
Ревизија
 
100
Едукација
 
100
Софтвер
 

Од самиот почеток вршиме едукативни обуки, тренинг и усовршување на оние кои се дел од сметководствените и финансиски тимови во компаниите. Ние, како лидер во делот на едукација на финансиските работници во земјата, успеавме да докажеме:


Нашите приоритети

Стабилност на тимот

Нашата способност да ги задржиме најдобрите луѓе и да се обезбеди стабилност на тимот доаѓа со фокус на нашиот персонал - на лицата кои ги прават нашите услуги она што се денес и нивното унапредување во иднина.


Градиме доверба и соработка со нашите клиенти!

Ние се стремиме да го засноваме нашето постоење и ангажирање врз човечките вредности, принципи, технологии и да растеме со вас како и нашите клиенти.Ние сме дел од решението, ние го решаваме проблемот!

Нашата главна цел е да научиме повеќе за вашиот бизнис, да ги разбереме вашите потреби, предизвици и особено вашиот идентитет како составен дел на деловното опкружување.

Вашиот успех е наш приоритет број еден!

Преку ефикасно дејствување ние ви стоиме на располагање со нашите вештини, стручност и знаење во секое време. Ние темелно го разгледаме секој настан релевантен за вашата компанија и не дозволуваат ништо да остане незабележано.

Nova Konsalting


Дозволете нашите професионални услуги да придонесат за создавање на Вашиот успех!