Едукација во Нова Консалтинг


Еден од најголемите предизвици на сите компании во денешницата е наоѓање на персонал, едуцирање, мотивирање и задржување на истиот. Ние можеме да Ви помогнеме да се справите со овој проблем. Со повеќе од 3.000 успешно обучени индивидуалци во сферата на сметководство, даноци и консалтинг сметаме дека меѓу младите има и повеќе од доволно интерес за професијата доколку истото се презентира интерактивно, со примери и со јасно дефинирани цели кон кои тие можат да чекорат во кариерата.
2000
Обучени индивидуалци
1000
обучени ученици од правни субјекти
20
години искуство во едукација
3000
задоволни ученици
  • Ивона Бошковска
    Ивона Бошковска
    Млекара здравје Радово

    Бевте неуморни во повторувањето на нештата кои нам ни изгледаа научна фантастика, но крајниот резултат покажа дека вашиот труд роди наш успех. 

    Искрено се надевам дека сите ние ќе бидеме дел од вашиот тим на успешни стории, а Вие нашиот корен од кој ќе црпиме инспирација.


Успешни стории