26.08

Прекрасниот подарок од знаења!

Драга Кристина,

Задоволство ми е што сум дел од пријателите на едукативниот центар Нова консалтинг и Ви честитам за 10 годишното постоење, успешна работа и развој.

Ви благодарам што ги споделивте Вашите вештини, стручност и знаења како висококвалификуван, професионален едукатор и придонесовте за мој личен и професионален развој. 

Голема чест и задоволство ми е што сум Ваша ученичка и што бев дел од часовите исполнети со позитивната енергија, дружење, учење, мотивираност и ентузијазам. 

Ви благодарам што продолживте да ја поттикнувате нашата еуфорија и желба за постојан напредок и развој со прекрасниот подарок од знаења (е-книга: Прирачник за практична примена на Законот за данок на личен доход).

Горда сум што имам пријател како Вас и Ви посакувам успешна работа и развој уште многу години.

-Слаџана Ќуиќ, магистер по економски науки