26.08

Оригинална идеа!

Почитувана Кристина,

Ви благодарам за прекрасниот и пред се многу корисен подарок.Оригинална идеа, впрочем како што сте и Вие, оригинални и уникатни.

Честитки за јубилејот и уште многу години успешна работа и споделување на вашето богато искуство, бидејки давањето вродува со мултиплицирања а не трошење на знаењето. 

Задоволството да соработувам и учам од Вас, не само професионално туку и лично со градење на карактерни особини како личност, е огромно, и затоа Ви посакувам да работава која ве исполнува траа што подолго.

Со почит,

-Елена Митревска, финансов раководител, Кирби